مرکز خدمات تیک سرویس

تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت

تعمیر کولرگازی-تیک سرویس

تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت

وقتی که فصل گرما فرا برسد تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت برای رهایی از گرمای شدید روزهای گرم تابستان بسیار حائز اهمیت است. حالا اگر اتفاقی برای کولر گازی بیفتد و ناگهان خاموش شود! اما این مشکل ممکن است برای خیلی از ما رخ دهد و موضوع تازه ای نیست. می توان با سرویس سالیانه کولر گازی از بروز بسیاری از این اتفاقات ناخوشایند و بعضا پرداخت هزینه های گزاف جلوگیری کرد. حال در ادامه به دلایل خاموش شدن کولر گازی، عیب یابی و رفع عیب آن می پردازیم.

چرا تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت مهم است؟

تعمیر کولر گازی-تیک سرویس

سرویس کولر گازی اینورتر یا معمولی به طور مرتب و منظم فواید بسیاری دارد. پیش از هر چیز، سرویس کولر باعث می شود که دستگاه عملکرد صحیحی در اوج گرمای تابستان داشته باشد. اگر اسپیلت خود را به صورت دوره ای و منظم سرویس و چک کنید. هر گونه مشکلی را پیش از وقوع آن و یا جدی شدن مشکل متوجه شده و می توانید برای رفع آن اقدام کنید.

با گذشت زمان و قدیمی شدن دستگاه شما، بهره وری و کارایی کولر گازی پایین خواهد آمد. این امر به این معناست که برای کارکرد دستگاه مانند روزهای اول، به انرژی مازاد برای عملکرد صحیح آن نیاز است. در نتیجه در صورت اقدام به موقع برای سرویس کولر گازی، مشکلات و ایرادات کوچک تری برای کولر گازی شما پیش خواهد آمد و میزان کارایی و عملکرد اولیه دستگاه محفوظ خواهد ماند.

سرویس کولر گازی به صورت منظم و دوره ای، می تواند درصد بالایی از کارایی از دست رفته دستگاه را باز یابی کند. تعمیرکاران متخصص بر این باورند که تا حدود ۹۵% از کارایی اولیه دستگاه، از طریق سرویس به موقع و منظم کولر گازی قابل استفاده خواهد بود.

گذشت زمان و نشست گرد و خاک بر روی کولرهای گازی، راندمان آن ها را پایین خواهد آورد. دستگاه برای رسیدن به کارکرد حالت قبلی خود، تلاش نموده و میزان برق بیشتری مصرف می کند. لذا هزینه های جاری شما افزایش می یابد. به همین دلیل، سرویس اسپیلت می تواند موجب صرفه جویی در مصرف برق و کاهش قبض برق ماهانه شما شود.

هر چند وقت یک بار باید تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت انجام شود؟

بسیاری از افراد در نگهداری از کولر خود کوتاهی می کنند، به طوری که گاهی سرویس کردن کولر گازی را تا چندین سال فراموش می کنند.

اجزاء مختلف کولر گازی نیاز به سرویس شدن در بازه های زمانی متفاوت دارند. اما به طور کلی، متخصصان توصیه می کنند که کولر گازی خود را حداقل سالی یک بار سرویس کنید.

تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت شامل چه مواردی است؟

مواردی که در فرآیند سرویس اسپلیت توسط تکنسین های متخصص انجام می شود، عبارتند از

فیلترها

حتی اگر سرویس اسپلیت خود را بصورت سالانه انجام می دهید، مواردی وجود دارند که می توانید خودتان سرویس آن را انجام دهید تا از عملکرد مناسب و بهینه دستگاه تان مطمئن شوید. فیلترهای هوا یکی از این مواردند. جهت جلوگیری از افت عملکرد و کارایی کولر، فیلترهای هوا باید هر دو هفته یک بار خارج شده و تمیز شوند. برخی از فیلترها قابلیت تمیز شدن و استفاده دوباره دارند و برخی دیگر را می بایست هرچند وقت یکبار تعویض کنید. در صورتی که هر دو هفته فیلترهای هوا را تعویض نمی کنید، حداقل به صورت ماهانه این کار را انجام دهید

کویل ها یا لوله ها

کولرگازی دارای دو کویل می باشد که در اثر تجمع و نشست گرد و غبار بر روی آن ها، دمای کویل ها می تواند افزایش یافته و داغ شوند. این کویل ها به ترتیب کویل اواپراتور و کویل کندانسور کولر گازی هستند که باید سرویس شوند. در صورتی که این سرویس انجام نشود، کارایی کلی سیستم افت خواهد کرد.

فین ها

کویل ها به وسیله فین های آلومینیومی که بسیار شکننده و حساس اند، پوشیده می شوند. به منظور جلوگیری ازخم نشدن فین ها و مسدود نکردن جریان هوا، سرویس مرتب بر روی آن ها لازم است. این کار می تواند آن ها را در موقعیت اصلی خود حفظ کرده به طوری که جلوی کار نباشند.

کمپرسورها

زمانی که کمپرسور بیش از حد گرم می شود یا داغ می کند، عواقب بدی می تواند به همراه داشته باشد. با سرویس کولر گازی به صورت منظم، می توان از این مشکلات جلوگیری نمود.

نکات مهم هنگام نصب کمپرسور کولرگازی

  • رعایت کردن فاصله ها اطراف واحد خارجی
  • حتی الامکان مکان نصب کولر گازی سایه بان داشته باشد
  • در صورت نیاز از لرزه گیر یا واشر فنری برای جلوگیری از ارتعاش و سر و صدا استفاده کنید .

نکات مهم هنگام نصب پنل کولرگازی

  • بالای وسایل گازسوز و درب خروجی نصب نشود .
  • در جایی نصب شود که پرتاب باد حداکثر پوشش محیطی را داشته باشد .
  • رعایت کردن فاصله های اطراف واحد داخلی .
  • اگر دیوار پیش ساخته و گچی باشد با احتیاط سوراخکاری کنید و از رول سایز بزرگتر استفاده کنید .
  • اگر دیوار از آجر باشد از چکش دریل استفاده نکنید .
  • اگر دیوار کاذب باشد از پیچ خودکار مناسب یا پیچ و مهره با اشر فنری استفاده کنید .
  • در هنگام عبور لوله از دیوار خروجی آب در پایین قرار بگیرد .
  • حداکثر طول مجاز برای لوله کشی 10 متر و حداکثر ارتفاع 5 متر می باشد .
  • حتما از پمپ وکیوم برای تخلیه هوا و از کپسول ازت برای سرویس لوله ها و واحد داخلی و خارجی استفاده کنید .

شستشوی اواپراتور کولرگازی و تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت

ازت بهترین شستشو دهنده سیکل برودتی می باشد ، اما گاهی از محلول شیمیایی مانند توزن و غیره توسط تعمیرکاران استفاده می شود که توصیه نمی گردد چون احتمال رطوبت در آن وجود دارد.

مراحل شستشوی اواپراتور کولرگازی

  • یک رابط ( شیر سوزنی ) از طرف لوله مویی به آن لحیم کرده و کپسول ازت را توسط یک شیلنگ به آن متصل می کنیم .
  • سپس به مدت 5 تا 10 ثانیه شیر روی کپسول ازت را باز و بسته می کنیم، این عمل را چند بار تکرار می کنیم تا رطوبت و روغن موجود در لوله مویی و اواپراتور از طریق لوله مکش خارج گردد .
  • برای شستشوی سیکل اگر از مواد شیمیایی مانند توزن استفاده می کنید باید از یک کمپرسور یدکی کمک بگیرید که بتواند محلول مربوطه را با فشار هوا وارد سیکل کند و آن را خارج نماید .
  • برای شستشوی کندانسور مانند اواپراتور عمل می کنیم با این تفاوت که شیر سوزنی را به خروجی کندانسور متصل می کنیم.
  • پس از شستشوی سیکل تمام اتصالات باز شده را دوباره با سیم جوش نقره ای جوشکاری می کنیم .

شارژ گاز کولر گازی

شارژ کولر گازی-تیک سرویس

اگر کولر گازی خود را به تازگی خریداری کرده اید و یا سیستم شما به علت نشتی گاز، با کمبود گاز مواجه است، لازم است حتما کولر گازی خود را به کمک تعمیرکار مجرب شارژ گاز نمایید.

مواردی که در شارژ کولر گازی مهم بوده و هزینه شارژ گاز کولر گازی به آن ها بستگی دارد می توان به ظرفیت کولر گازی، نوع گاز یا مبرد مورد استفاده در کولر گازی، میزان گاز فعلی موجود در سیستم، شرایط کلی دستگاه اعم از لوله کشی ها و شرایط تعمیرات و دلایل نشتی کولر گازی اشاره کرد.

مراحل شارژ گاز کولرگازی

  • به جای پمپ وکیوم یا کمپرسور یدکی، کپسول ماده مبرد را جایگزین می کنیم .
  • شیر کپسول مبرد را باز می کنیم ولی شیر آبی و قرمز بسته می مانند.
  • شیر قرمز را کمی باز می کنیم تا هوای موجود در حد فاصل شیلنگ گیج تا کپسول خارج گردد .
  • شیر قرمز را بسته و شیر آبی را باز می کنیم در این حالت عقربه گیج به سرعت به سمت بالا حرکت می کند .
  • برای جلوگیری از استهلاک شیر آبی گیج، باید شیر کپسول مبرد را مرتبا باز و بسته کرد تا آرام آرام گاز به سیکل اضافه شود .
  • ترموستات دستگاه را روی رنج بالاتر قرار می دهیم تا از ایجاد سرما در اواپراتور اطمینان حاصل کنیم .
  • آمپر متر را روی رنج مناسب قرار داده و آمپر کمپرسور را طبق آمپر روی پلاک کولر مطابقت می دهیم .
  • مرتبا میزان سرمای اواپراتور را تست می کنیم تا جایی که لوله برگشت سرد و عرق کند .
  • در این مرحله گیج آبی را بسته و با استفاده از انبر کورکن در فاصله 2 تا 3 سانتی متری قبل از شیر سوزنی لوله کور کمپرسور را پرس می کنیم .
  • گیج مانیفولد و اتصالات مربوطه را باز می کنیم .
  • با سیم جوش نقره انتهای لوله کور را جوشکاری می کنیم تا مبرد خارج نگردد سپس انبر کور کن را باز می کنیم .
  • محل پرس شده توسط انبر کور کن را برای اطمینان و جلوگیری از شکستن آن با سیم جوش نقره تقویت می کنیم
  • مراحل شارژ گاز تمام شد .

در ادامه تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت:

علل خاموش شدن کولر گازی

بررسی کولر گازی-تیک سرویس

  • مشکلات برق کشی ساختمان یا کولر

قبل از هر انجام هر کاری از سلامت سیم کشی و برق ساختمان و همچنین برق رسانی صحیح به کولر خود مطمئن شوید. ممکن است یک اتصالی کوچک سیم های برق و یا مشکل در فیوز باعث خاموش شدن کولر گازی شما شده باشد.

  • تنظیمات ترموستات

یکی از ساده ترین علت خاموش شدن ناگهانی کولر گازی، تنظیمات ترموستات کولر می باشد. یک ترموستات خودکار ممکن است در یک زمان مشخص خاموش و روشن شود و اگر شما سهوا درجه ترموسات را بیشتر از حد انتظار تنظیم نمایید، ممکن است کولر به طور کلی خاموش شود.

  • اورلود موتور

برخی از موتورهای کولرگازی مجهز به یک سوییچ استراحت هستند که به هنگام اورلود موتور، خاموش می شوند. دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد از جمله مدت زمان طولانی، تهویه نامناسب و ولتاژ نامناسب.

  • سوئیچ های ایمنی فشار

برخی از کولرها دارای سوئیچ فشار هستند که بر مبرد، پمپ حرارتی و اجزا مشابه دیگر نظارت می کند. هنگامی که فشار بیش از حد بالا برود، سوئیچ به طور خودکار سیستم را برای جلوگیری از بروز آسیب بیشتر خاموش می کند.

  • کثیف بودن فیلترها

فیلترهای هوا، هوای محیط شما را از آلودگی و گرد و غبار پاک می کنند. اما زمانی که با گرد و خاک پوشیده می شوند، از دوست تبدیل به دشمن می شوند. فیلتر هوای کثیف جریان هوا را در کانال های هوای منزل شما مسدود می کنند و باعث می شوند کولر شما به سختی و در مدت زمان طولانی تری خانه شما را خنک سازد و این مسئله تا زمانی ادامه خواهد داشت که کولر شما از کار بیوفتد.

  • کویل های کندانسور کثیف

کویل های کندانسور، لوله هایی هستند که در داخلشان از مبرد پر شده است که از طریق یونیت خارجی کولر عملیات خود را اجرا می کنند. اگر این کویل ها کثیف باشند، کولر شما مدت زمان طولانی تری کار می کند که این مسئله باعث گرم شدن بیش از حد کولر می شود.

اگر کویل ها پر از خاک باشند، مبرد نمی تواند گرما را به راحتی کاهش دهد چرا که گرد و خاک دقیقا مثل عایق عمل می کند. بنابراین مبرد نمی تواند گرمای بیشتری را از کولر شما جذب کند و باعث می شود کولر شما رطوبت هوا را از بین ببرد. در چنین شرایطی کولر شما مدام در حال کار خواهد بود تا زمانی که بیش از حد گرم شود چرا که نمی تواند به دمای تنظیم شده ترموستات برسد.

علت خاموش شدن کمپرسور کولر گازی

خاموش شدن ناگهانی کمپرسور کولر گازی می تواند دلایل متعددی داشته باشد. در ادامه می خواهیم در رابطه با علت خاموش شدن ناگهانی کمپرسور کولر گازی صحبت کنیم. اگر کولر گازی شما با مشکل مواجه شده است، در صورت نداشتن تخصص کافی بهتر است با مرکز تخصصی تعمیر و سرویس کولر گازی تیک سرویس تماس بگیرید.

اگر کولر گازی شما خیلی زودتر از آن که فضا را خنک کند خاموش می شود، به احتمال زیاد کمپرسور کولر مشکل دارد. دلایل رایج در رابطه با این مشکل عبارتند از

  • نامناسب بودن مقدار مبرد

در صورتی که مقدار مبرد خیلی کم یا خیلی زیاد باشد، ممکن است کمپرسور به طور ناگهانی و یا زودتر از زمان مناسب خاموش شود.

  • اشکالات برقی

ممکن است قطعه ای از اجزای الکتریکی کمپرسور خراب شده باشد. حتی چیز کوچکی مثل خراب شدن یک سیم ساده می تواند باعث آسیب جدی به کمپرسور شود.

  • کثیف بودن کویل های کندانسور

هنگامی که کویل های کندانسور با گرد و غبار و خاک مسدود می شوند، گاهی اوقات کمپرسورها به سرعت خاموش می شوند.

  • یخ زدن

وجود یخ زدگی یا برفک در قسمت خارجی یونیت به علت کم بودن ماده مبرد می باشد و این موضوع اغلب باعث می شود که کمپرسور به صورت ناگهانی خاموش و روشن شود و مانع از ورود هوای خنک به خانه شود.

  • گرم شدن بیش از حد

هنگامی که کمپرسور بیش از حد گرم می شود، ممکن است خاموش شود.

در ادامه تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت:

علل گرم شدن زیاد کمپرسور

  • نسبت فشار تخلیه به مکش

فشار تخلیه ممکن است بیش از حد بالا و یا این که فشار مکش بیش از حد کم باشد. این موارد ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. ممکن است گاز مبرد خیلی کم باشد و یا سیستم بیش از حد شارژ شده باشد. ممکن است شیر انبساط و یا فن کندانسور معیوب شده باشد. همچنین کویل های کندانسور کثیف می توانند این مشکل را ایجاد کند. به همین علت سرویس به موقع می تواند از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری نماید.

  • روغن ریزی

کمپرسورها نیاز به روغن تبرید دارند تا به درستی عمل کنند. وقتی که کمپرسورها خیلی گرم می شوند روغن کاهش می یابد وحلقه های پیستون، سیلندرها و دیگر اجزا یکی یکی از کار می افتند.

علل کار نکردن فن کولر گازی

  • فن داخلی کولر گازی کار نمی کند

اگر فن داخلی کولر گازی شما کار نمی کند، ابتدا بررسی کنید که چیزی داخل آن گیر نکرده باشد. سپس فیلتر هوا را بررسی کنید. اگر مسدود شده بود ممکن است خودتان بتوانید مشکل را برطرف کنید. اگر کویل اواپراتور و مسیر خنک کننده یخ زده بود ابتدا اجازه دهید که یخ ها کامل آب شوند و سپس بررسی کنید که فن کار می کند یا نه. در صورتی که همچنان مشکل وجود داشت شما به یک تکنسین متخصص نیاز دارید زیرا به احتمال زیاد اجزای داخلی فن مثل تسمه و یا حتی موتور آن نیاز به تعویض دارد و یک فرد متخصص باید آن را بررسی کند.

  • فن خارجی کولر گازی کار نمی کند

اگر کولر گازی شما به درستی خنک نمی کند، قطعه بیرونی کولر گازی را بررسی کنید. اگر فن بیرونی به درستی در حال چرخش نبود، باید جعبه برق و فیوز را بررسی کنید.

  • موتور فن داخلی گیر کرده است

ممکن است خاک و کثیف بودن فن باعث گیر کردن آن شده باشد. ممکن است قطعه مورد نظر نیاز به تعمیر و یا تعویض داشته باشد که در این صورت می توانید با ما تماس بگیرید.

علل خنک نکردن کولر گازی

نصب و سرویس کولر گازی-تیک سرویس

ممکن است این مشکل برای کولر گازی شما هم اتفاق افتاده باشد که چرا کولر گازی خنک نمی کند؟ چنانچه کولرگازی شما روشن می شود ولی هوای خنک پرتاب نمی کند، بهتر است ابتدا مطمئن شوید تمام دریچه های کولر باز است و ترموستات هم به درستی تنظیم شده است. اگر مشکل از آن نبود، فیلتر هوای کولرگازی تان را بررسی کنید.
اگر فیلتر بخاطر گرد و غبار مسدود شده باشد، شما هیچ جریان هوایی دریافت نمی کنید. از آن جا که مسدود شدن آن ممکن است باعث توقف کویل اواپراتور شود، یخ و سرما حتی باعث مسدود شدن بیشتر آن می شود. اگر مشخص شد که با این مشکل رو به رو هستید، فیلتر کولر گازی را با برس و صابون تمیز کنید، با تعویض و همچنین تمیز کردن به موقع فیلتر کولر گازی می توانید از این گونه مشکلات پیشگیری کنید.
یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است باعث خنک نکردن کولر گازی شما باشد در رابطه با فن و موتور فن کولر گازی است. اگر فن به خوبی نچرخد، ممکن است در رساندن برق به موتور مشکل ایجاد شود و یا یک نشتی در خنک کننده به وجود بیاید که در این صورت شما حتما به یک تعمیرکار متخصص کولر گازی جهت بررسی آن نیاز دارید.

اگر کولر گازی به اندازه کافی خنک نمی کند، دریچه های کولر گازی را بررسی کنید تا از باز بودن آن مطمئن شوید. حتی اگر یکی از آن ها بسته باشد خنک کردن کل خانه کار سختی خواهد بود چرا که هوای گرم قسمتی که دریچه کولر آن بسته است با هوای خنک بقیه قسمت ها مخلوط شده و هوای منزل به اندازه کافی خنک نخواهد شد. نشتی در خنک کننده باعث می شود کولرگازی به اندازه کافی خنک نشود.

در ادامه تعمیر و سرویس کولرگازی و اسپلیت:

علل نشت آب کولر گازی

  • نشتی آب از داخل کولر گازی

برای جلوگیری از آسیب ناشی از نشتی آب، ابتدا کولر گازی خود را خاموش کنید. مسیر تخلیه آب ممکن است گرفته شده باشد. ابتدا سعی کنید گرفتگی مسیر تخلیه آب را باز کنید، اگر مشکل حل نشد تشت تخلیه کولر گازی شما ممکن است زنگ زده باشد و یا پمپ کولر گازی شکسته شده باشد. تعمیرکاران متخصص ما می توانند قطعه های آسیب دیده کولر گازی شما را تعمیر و یا تعویض کنند.

  • نشتی آب از بیرون کولر گازی

در روزهای گرم و یا مرطوب شما ممکن است گودال آبی زیر کندانسور خود مشاهده کنید که البته در صورتی که کولر گازی به درستی کار می کند عادی است. در آب و هوای خنک کولر گازی ممکن است یخ بزند و با ذوب شدن یخ آن آب جمع شود که این مورد هم عادی است ولی اگر به دلیل دیگه ای نشتی آب دارد سعی کنید فیلتر کولر گازی را تمیز و یا تعویض کنید. اگر مشکل همچنان حل نشد جهت بررسی و برطرف کردن مشکل با ما تماس بگیرید. شما ممکن است به خنک کننده بیشتری نیاز داشته باشید و یا لوله تخلیه مسدود شده باشد.

  • نشتی آب هنگام خاموشی کولر گازی

اگر خنک کننده کولر گازی شما در حال تمام شدن باشد و یا فیلتر آن کثیف شده باشد کولر گازی هنگام کار کردن ممکن است یخ بزند. بعد از این که کولر گازی را خاموش کنید یخ ها آب شده و باعث خیس شدن کف یا سقف منزل شما می شود. اگر تمیز کردن فیلتر کولر گازی باعث برطرف شدن مشکل نشد می توانید با ما جهت بررسی و برطرف کردن مشکل تماس بگیرید

علل باد گرم در کولر گازی

عیب یابی کولرگازی-تیک سرویس

  • ابتدا درجه حرارت دستگاه را تنظیم کنید. گاهی تنظیم کنترل دستگاه به هم ریخته و دمای کولر روی عدد بالاتری تنظیم شده است که موجب وزیدن باد گرم خواهد شد.
  • از بسته بودن درها و پنجره ها غافل نشوید. چنان چه همه پنجره ها باز باشد به کولر گازی فشار زیادی آمده و می تواند موجب وزش باد گرم شود. این موردی است که اغلب نادیده گرفته می شود.
  • در بسیاری از مواقع نیازی به تعمیر کولر گازی نیست بلکه کافی است تا کولر گازی را تمیز کنید. اگر کولر گازی باد گرم دارد تمیزی فیلترها را بررسی کنید و در صورت لزوم فیلترها را به خوبی تمیز کنید.
  • گاهی خرابی فن تهویه موجب می شود تا کولر گازی به درستی کار نکند و باد گرم پخش کند. چنان چه فن تهویه کار نمی کند بهتر است با یک تعمیرکار کولر گازی تماس بگیرید.
  • اگر کولر گازی دچار مشکلات برقی باشد تا رفع کامل مشکل بهتر است از روشن کردن کولر گازی خودداری کنید.
  • سوختن برد کولر هم یکی از دلایلی است که موجب عدم کارکرد صحیح کولر گازی و اسپلیت می شود. تعمیر این قسمت کمی حساس بوده و نیاز به متخصص با تجربه دارد.
  • گاهی پروانه گرداننده کمپرسور هرز می شود و کمپرسور عملکرد درستی ندارد. سوختن کمپرسور هم موجب باد گرم در کولرهای گازی و اسپلیت ها می شود که باید هر چه زودتر تعمیر و یا در صورت نیاز تعویض شود.
  • خرابی فن کندانسور بیرونی بر کارکرد صحیح و وزش باد مطبوع اسپلیت تاثیر دارد.

علت چکه کردن آب در کولرگازی

  • مسدود شدن خروجی سینی تخلیه با گرد و غبار، اصلی ترین عامل چکه کردن در کولر گازی است که باید به آن توجه کرد. راه تخلیه بایستی کاملا باز بوده و عاری از لجن و گرفتگی باشد.
  • یکی از مواردی که موجب چکه کردن کولر می شود تاخوردگی شلنگ تخلیه آب است. در مواردی که شلنگ تخلیه به سطل هدایت می شود مراقب تاخوردگی و مسدود شدن مسیر باشید تا آب به درستی هدایت شود. سرریز شدن آب سطل نیز می تواند موجب برگشت آب به داخل کولر گازی شود که در این صورت شاهد چکه کردن کولر خواهید بود. صحیح ترین راه برای تخلیه آب در کولر گازی این است که با لوله کشی توکار و لوله مرکزی، آب تولید شده به مجرای صحیح هدایت شود.
  • اگر لوله ها عایق نباشند کولر گازی چکه خواهد کرد. لوله گاز چنان چه عایق بندی نشود با جذب رطوبت هوا می تواند آب را به داخل منزل به صورت قطره ای هدایت کند.
  • کمبود گاز کولر گازی نیز بر کارکرد صحیح دستگاه تاثیر دارد. یخ زدن پنل های داخلی با گاز کولر در ارتباط است که با خاموش شدن کولر این یخ های آب شده به صورت چکه سرازیر می شوند. نشت گاز کولر نیز باید توسط کارشناس بررسی شود و محل نشت، جوش کاری شده مورد آزمایش فشاردهی قرار گیرد.

علل خاموش نشدن کولر گازی

  • گیر کردن فن کولر گازی
  • کوتاه بودن کابل ترموستات
  • درست کار نکردن دستگاه تنظیم حرارت(ترموستات)
  • کثیف بودن فیلتر کولر گازی
  • قدیمی بودن کولر گازی
  • قدرت نامناسب کولر گازی متناسب با فضا

مشتریان گرامی میتوانند جهت سفارش سرویس و تعمیر کولر گازی و اسپلیت خود از مشاوره رایگان ما بهره مند گردند| تماس با ما

مرکز خدمات تیک سرویس عضو رسمی اتحادیه تهویه مطبوع تهران می باشد و با داشتن نمایندگی مجاز خدمات پس از فروش چندین شرکت معتبر داخلی، این اطمینان را به شما میدهد که سرویس و تعمیر دستگاه شما با بالاترین کیفیت انجام پذیرد.

نمایندگی مجاز تعمیر و سرویس انواع کولرگازی و اسپلیت در تهران

چنانچه کولر گازی و اسپلیت شما دچار مشکل شد، می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید یا با سفارش تعمیر آن به مرکز خدمات تیک سرویس نسبت به تعمیر آن اقدام نمایید.

دفتر مرکزی: ۸۸۳۰۰۹۵۱۸۸۸۶۵۰۶۹۸۸۸۶۳۹۵۰ -۰۲۱

شمال و شرق تهران: ۲۶۴۵۴۱۶۹-۰۲۱

غرب تهران: 44675162-021

برای مشاهده مطالب و فیلم های آموزشی، به اکانت ما در آپارات و اینستاگرام به آدرس زیر مراجعه فرمائید:

https://www.aparat.com/tikservice

https://www.instagram.com/tikservice.co

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Enter Captcha Here : *

Reload Image